Ontdek onze aanpak

Klaar voor opschudding?

Wanneer wij bij organisaties aan de slag gaan, onderzoeken we eerst de echte wil om te bewegen. Sommigen noemen dit het hartsverlangen. Wie wil nu eigenlijk wat? We zoeken hiervoor de verschilligheid op. De plek waar het lastig is. We herdefiniëren flink wat belangrijke concepten die in de loop der tijd besmet zijn geraakt door een gebrek aan controversy. We identificeren de middelmatigheid en schudden de boel op.

Controversy Canvas

We passen het Controversy Canvas toe en gaan aan de slag. Het canvas bestaat uit 9 fundamentele elementen die bijdragen aan verandering. Hierin heeft het controversy element een centrale plek, omdat we vanuit controversy naar alle andere elementen kijken. De eerste stap om met het canvas te werken is courage: het lef om het onbekende tegemoet te treden. Pas als alle teamleden zich hebben opengesteld voor het onbekende, kan er verbinding ontstaan. Omdat in het onbekende iedereen gelijk is.

Vanuit die nieuwe staat van zijn is er ruimte om te kiezen voor beweging. En in de beweging gaan we versnellen, verdiepen en van daaruit creëren. Zo maken we samen de verandering.

Geen zin in Engelse termen? Klik hier voor de Nederlandse versie.

Controversy Team Canvas

Onze focus ligt op teams en teamleden. We zien elk individu altijd in samenspel met de omgeving. Daarom dagen we je uit om ons óók in te schakelen voor (onderdelen van) leiderschapsprogramma’s, en transformaties van afdelingen en organisaties.

Klinkt goed? Neem contact op